5 tips til indretningen af den mindre lejlighed

Der er rigtigt mange, der bor i lejlighed i Danmark og særligt i de større byer. Når man bor i lejlighed, så kan pladsen naturligvis være ganske lille og så er det ikke lige meget, hvordan indretningen er gennemtænkt. Det handler nemlig om at udnytte pladsen både vandret og lodret. Læs med her.

Brug altanen

Er du så heldig at have altan med til din nye lejlighed, så er er der masser af spændende muligheder for at lave denne til et hyggeligt sted. Du kan blandt andet lave den bohemeagtig med flade-ud puder og møbler, samt farverige lamper/lys og blomster. Læs mere her og find mere inspiration til altanen.

Højt til loftet

Mange lejligheder har masser af plads op til loftet, men knap så meget på gulvet. Derfor er det en rigtig god idé at overveje at anskaffe én eller flere høje reoler, som du kan bruge til opbevaring eller pynteting.

Hold det simpelt

Der er mange fordele ved at overveje den mere minimalistiske stil, når man bor i en lille lejlighed. Færre ting, samt færre og mere praktiske møbler er vejen frem. Du kan overveje en sovesofa fremfor en almindelig sofa. Hold det nedtonet med diverse pynteting og opbevaring på gulvet. Minimalistisk stil, handler også om de rene linjer.

Plads under sengen

Har du plads under sengen, så bør du overveje at anskaffe et par bedrollers, som er kasser med hjul. Så kan du opbevare sko, sengetøj eller andet uden det fylder andre steder. Det er nemt lige at tage en kasse ud, for at gemme den væk igen.

Lyse farver

Mørke farver kan få et rum til at virke mindre end det er. Du kan derfor overveje at holde de mere lyse farver, samt sørge for at der er lys nok i hjemmet for at det til at syne større.