Gå vinteren i møde med lækker lørdagsunderholdning

Når mørket falder på udenfor, så kan vi hurtigt komme til at savne vores sædvanlige udendørsaktiviteter. Regn og blæst gør det hellere ikke nemmere. Til gengæld er der masser af aktiviteter, du kan lave indendørs i stedet for lige fra brætspil til computerspil og gaming. Der findes masser af god underholdning, du kan give dig i kast med, så læs videre og bliv inspireret.  

Efteråret og vinteren kan være svær at komme igennem. Vejret udenfor tillader bare ikke så mange aktiviteter udendørs, og så er det, man skal tænke på, hvordan man kan fordrive weekenden inden for i stedet. Der findes heldigvis masser af indendørs aktiviteter både for dig og din familie, hvis de er med på den. 

Brætspillet er kommet for at blive 

Er du vokset op med ludo og matador, så kan du være sikker på, der er sket meget siden dengang. Brætspil udvikler sig hele tiden og gerne i nyskabende retninger. Har du eksempelvis prøvet Viticulture? Det er et spil, hvor man skal brygge sin egen vin. Ikke i virkeligheden selvfølgelig, men nyder du et glas vin til, så føles det næsten sådan.  

Og så er der Terraforming Mars. Et spil, hvor du skal kolonisere Mars hurtigere end alle de andre spillere, der er med. Der er mange forskellige strategier, du kan tage, og der er så mange måder at vinde (og tabe) på, at det aldrig bliver kedeligt. Brætspil i dag er ikke så simple, som de var engang, og du kan få mange timers underholdning ud af bare et enkelt spil.  

Tænd op for computeren eller telefonen 

Der findes også digitale muligheder. Computerspillenes verden kan virke uendelig. Der er så mange muligheder. Lige fra World of Warcraft til World of Tanks. Men via Steam kan du hente computerspil ned på computeren helt uden at besøge butikkerne. Så behøver du ikke forlade din computer, før du har et nyt spil, du skal prøve.   

Hvis du er mere til andre typer spil, så er der også noget for dig. Spil jackpot eksempelvis og vind præmier og penge. Hvis du spiller om små beløb, har du pludselig muligheden for både at have det sjovt samtidig med, at du vinder lidt penge ved siden af. Det lyder som en win win. Prøv dig frem, men husk ikke at spille for mere, end du har råd til at tabe. Spil skal altid være for sjov.