Find din egen lille nyhedsstrøm

Er du også træt af store medier og deres dækning af alt fra det amerikanske præsidentvalg til corona-kriser? Der findes heldigvis alternativer. Også dem, der dækker alt det lokale stof, som de store medier aldrig vil røre. Så hvis du savner nyheder og artikler med noget på hjerte, så læs med her og find din næste avis i dag.  

De store medier har en tendens til at køre i selvsving, hvis de først kommer i gang. Desværre går det udover lokalstoffet og alle de historier fra nær og fjern, der fortjener at blive fortalt. Vores-avis.dk er en online avis, der fokuserer på det lokale stof fra Rebild kommune i midten af Himmerland. Herfra er du garanteret lokalt stof, du kan bruge til noget.  

Til dem, der bærer Jylland i hjertet 

Det er altid i København, at alle de store nyheder sker. Det skal være slut nu. Har du hørt, om Nørager Pensionistforenings løvfaldstur rundt i Østhimmerland? Eller brilleindsamlingen fra Lions Club Rebild? Bare fordi København eller Århus ikke er adressen, betyder det ikke, at nyhedsstrømmen behøver at stoppe. På vores-avis.dk finder du lidt af hvert. 

Og så skal du heller ikke glemme alt det stof, som måske ikke er nyheder, men generelle oplysninger som de lokale kan bruge til noget. Det kunne eksempelvis være anonym alkoholrådgivning i Nordjylland eller hjælp til jobsøgningen i Aalborg. Der er masser af indhold, som du kan gøre godt med, og det er bare med at gå på opdagelse både i din nye nyhedsstrøm, men da også i arkivet.