Gør hjemmearbejdspladsen mere bæredygtig

En hjemmearbejdsplads, er allerede et godt skridt på vej mod bedre bæredygtighed. En af de mange fordele ved at arbejde hjemmefra i forhold til at passe bedre på miljøet, er blandt andet transporten som man sparer ved ikke at skulle til og fra sin arbejdsplads. Men selvom der er en liste over fordele, så er der stadig nogle ting man selv kan gøre for at gøre arbejdspladsen derhjemme endnu mere bæredygtig. Læs med her.  

De gode tips 

Der kan være nogle ting i forhold til ens arbejde, hvor man er nødt til at skulle printe nogle dokumenter. Er dette tilfældet, er det selvfølgelig vigtigt, at der er toner i printeren. Er du ved at løbe tør kan du med fordel besøge tonerland.dk. Læs mere her, hvis du mangler nyt til printeren, så den er klar, hvis det nu blev nødvendigt at skulle printe. Kan du undgå det eller mindske print, er du altså med til at passe på miljøet.  

Et andet sted, hvor du kan være med til at være mere bæredygtig, er ved at tænke over dit elforbrug. Dette gælder både for arbejdspladsen derhjemme, men også generelt i boligen. Er du i tvivl om, hvad du selv kan gøre, kan du finde gode spare tips på denne side.  

Ved at spise hjemmefra, og ikke vælge take-away i frokostpausen, er der altså også nogle point at hente på miljø-kontoen. For der er nemlig større chance for, at du sparer på emballagen ved at spise derhjemme. For flere gode råd, kan du finde inspiration online.