Gør et godt indtryk som selvstændig

Som selvstændig er der ofte en stor mængde tid, der skal bruges på at markedsføre sig selv. Man har ofte brug for nye kunder, og det kræver, at man kan ramme sin målgruppe og være skarp i måden, man præsenterer sig selv på. Her er der flere forskellige teknikker og metoder, der kan være en stor hjælp.  

Deltag i begivenheder og networking 

Selvom man kan gøre rigtig meget over nettet i disse dage, gør det stadigvæk et noget større indtryk, når man møder folk personligt. Har folk set dit ansigt og måske givet dig hånden, vil det med det samme give dem en større sandsynlighed for at kontakte dig i fremtiden.  

Prøv at holde øje med de begivenheder, der foregår indenfor din branche. Hvis det er en branche, hvor der er mange selvstændige, vil der typisk foregå mange events, hvor man kan netværke. Sørg for at komme til disse og hav et professionelt Visitkort med, hvorpå alle dine vigtigste oplysninger kan findes. Så er der god chance for, at du kan få dig nogle nye kunder. 

Kend til digital markedsføring 

Selvom det gør et stort indtryk at møde folk personligt, bør du også have stort fokus på din online tilstedeværelse. Sørg for at have en god hjemmeside, der både ser godt ud og som er nem at navigere. Og sørg desuden for at have godt kendskab til metoderne inden for digital markedsføring. Dette kan gøre hele forskellen for, hvor mange besøgende, der kommer til din hjemmeside og dermed ender med at kontakte dig og blive en ny kunde.