Ikke kun mobiler er til voksne

Det er ikke kun mobiler, der er til voksne. Digitaliseringen har medført, at mange ting er blevet lettere. Man kan klare stort set det meste på telefonen. Til løbeturen kan det blandt andet være en fordel at medbringe sin mobiltelefon. På den måde kan ens løb blive optimeret. Man kan hurtigt se forbedringer i ens løbeform ved hjælp af teknologien.

Se meget mere her for at blive klogere på Vejleløberen. Herinde kan man finde en masse inspiration og ideer til løbetræningen. Det kræves selvfølgelig ikke så meget andet end et par gode løbesko for at komme afsted på en løbetur. Men hvis motivationen skal helt i top, kan det helt klart hjælpe, hvis man benytter sig af nogle gode gadgets.

Kom i gang med træningen

Det kan være svært for mange at komme i gang med træningen. Dette gælder især, hvis det er en helt ny verden. Hvis man omvendt blot har haft en lang pause, kan det være hårdt at pludselig starte fra scratch med træningen. Dog kan det være hele besværet værd, når man så er kommet i gang.

Regelmæssig træning har nemlig rigtig mange positive sider. Mange føler et ekstra overskud i hverdagen, når træningen er blevet en fast rutine. For at få motivationen helt i top kan man evt. benytte sig af nogle af de mange løbe- og træningsapps. På den måde kan man følge med i sin fremgang i træningen. 

2 steps godkendelse

Læs mere her for at få mere at vide omkring sikring af sine mange kontoer på nettet. Digitaliseringen er ikke 100% fejlfri. Mange oplever at få hacket sin konto på en eller anden vis. Med en 2 steps godkendelse er der mindre risiko for, at ens konto bliver hacket. Det kan virke en anelse besværligt at beskytte sin konto for angreb udefra. 

Men det behøver faktisk ikke at være så omfattende. For at sikre en konto optimalt kan det være sådan, at man indtaster sin kode først. Herefter kommer der et ekstra step. Der skal man efterfølgende skrive en sikkerhedsnøgle ind. Ellers kan man tilføje sit telefonnummer. På den måde kan man få tilsendt en ekstra kode til mobilen, hver gang man logger ind. 

Et ekstra lag

Man skal selvfølgelig bruge sin normale adgangskode først og fremmest. Det er blot en ekstra beskyttelse, hvis man vælger det ekstra step. I dette tilfælde er adgangskoden noget man kender. Det næste step er noget man har fysisk. Så som sin telefon eller anden sikkerhedsnøgle. Det samme system fungerer hos NemID.

Det nyeste tech til voksne

Nyeste tech til voksne kan man finde på internettet. Den helt unge generation Z, som har vokset op sammen med teknologien, plejer at have styr på det seneste nye. Men de voksne er faktisk ved at komme godt med. De fleste voksne ved hvordan en smartphone virker. Samtidig har mange styr på hvordan man logger på wifi.

Kløften mellem unge og de ældre er på mange måder blevet mindre ift. teknologien. Nu har vi alligevel haft den stigende digitalisering længe, så vi er alle ved at være vant til at have teknologi i hverdagen på mange forskellige måder.