Effektiv og nem hjemmetræning

Savner du dine ugentlige træningstider i fitnesscenteret? Så er du ikke alene. Heldigvis findes det gode muligheder for at flytte træningscenteret hjem i privaten. Her får du gode råd til, hvordan du får effektiv træning, hjemme i din egen stue.  

Udstyr til hjemmetræning 

Det er slet ikke nødvendigt at bruge hele opsparingen på træningsudstyr, håndvægte og lignende, for at få gang i hjemmetræningen. Men, hvis du ønsker en effektiv træning, så kan det være en god ide at investere i noget enkelt træningsudstyr hos Nettofitness. Et enkelt, men utrolig effektivt træningsredskab er en pull up bar. En pull up bar er et fitnessredskab som placeres højere end en dig selv, og som dermed giver et hav af forskellige træningsmuligheder.  

Køb din pull up bar hos Nettofitness, og kom i gang med effektiv hjemmetræning i dag. Hvis du også investere i en pull up stang, så har du store muligheder for at styrke hel kroppen. Du kan simpelthen lave din helt egen pull up bar væg hjemme i privaten. Den største fordelen med en pull up bar, er simpelthen at et træningsredskab giver så mange forskellige træningsmuligheder. Dette r virkelig smart, når du nu skal træne derhjemme. Og bedst af alt, du behøver ikke at grave dybt i lommerne, med en pull up bar får du virkelig masser af træning for pengene.  

Kom godt i gang med hjemmetræningen 

Det vigtigste, er at du finder motivationen til at træne, og at du gør træningen til en vane i hverdagen. Når du investerer i en pull up bar eller et pull up stativ, så kan dette være med til at motivere dig til at træne. Du kan jo lave en pull up bar væg, hvor du har en pull up monteret i væggen. Der går ikke lang tid, før du pludselig tager et par pull ups, hver gang du går forbi. Måske har du også brug for at strække ryggen en gang i mellem? Specielt for dig som arbejder hjemme, så er det ekstra vigtigt at styrke ryggen, sådan at du undgår rygsmerter.  

Hvis du bruger dit pull up træningsredskab til at styrke ryg og nakke, så er det selvfølgelig vigtigt at du kombinerer styrketræningen med konditionstræning. Det er godt for både krop og sjæl, at komem ud i dagslyset hver eneste dag. Det er ekstra vigtigt, når man arbejder hjemme og lever et forholdsvis indelukket liv. Sørg derfor for at, få en lille løbetur, eller en power walk, nogle gange om ugen.  

Det vigtigste du kan gøre, for at få gang i hjemmetræningen, er at få det ind i din daglige rytme. Hvorfor ikke starte hver eneste dag, med nogle øvelser på ens pull up træning redskab, inden du går i gang med dagens arbejdsopgaver? Det vil helt sikkert være noget din ryg, bliver glad for.