Tag på en anderledes ferie i det fri

Når fjerne destinationer og krystalblå varme have, for tiden er lukket område for os danskere, må man være opfindsom. Hvorfor ikke finde på en anderledes ferie i år, og tage familien med i det fri? Måske kræver det lidt tilpasning, men det kan du nemt få hjælp til hvordan du gør her. 

Frilufttur med familien, kæresten eller vennerne, hvor I er omgivet af natur og kommer i et med jer selv og omgivelserne. Gå i seng under stjernehimlen og vågn til fuglekvidder og frisk luft. Du må da indrømme at det ikke lyder som en helt skidt idé. 

Fordelen er at nu til dags, kan du nemt stadig tage på frilufttur uden at skulle slække alt for meget på den daglige luksus. Mobiltelefonen kan du tage med overalt, og sørge for stadig at holde dig opdateret på hverdagens nyheder på din yndlingsside senest.dk. Husk at sørge for vandtætte poser eller beholdere til dine værdigenstande, hvis i som en del af friluftturen blandt andet gerne vil sejle. 

Kom afsted med det rette udstyr

Det bliver helt klart den bedste tur for alle hvis I kommer afsted med det rigtige udstyr. Friluftsliv handler nemlig om simple og effektive løsninger. Du kan finde alt hvad du skal bruge af hjælp og information hos Friluftsmagasinet.  Her finder du tests og købsguide til diverse former for outdoor udstyr. Du kan læse om letvægtstelte, vandesko, specielle jakker til at holde dig varm, vandrerygsække og letvægtssoveposer. 

Hvis man skal vandre langt, er det nemlig vigtigt at man ikke bærer på for meget vægt, er ordentlig påklædt og går i korrekt fodtøj. Husk at dine vandrestøvler skal gås til, før I tager afsted. Ellers skal du nok have en god pakke vabelplastre med i tasken. 

Når tiden bliver til det, og du og din rejsemakker måske er blevet så vild med friluftsturene, at I vil prøve kræfter med nye områder. Er der mange utrolig smukke og populære vandreferie ruter i både Sverige, Norge, Østrig og Skotland. Rejser du til disse egne vil du måske få øje på dyrearter som ikke ses i Danmark. 

Så kan du snildt tage din dyreentusiast med på armen og spejde efter sjældne fuglearter eller biller i skovbunden, imens i nyder turen.

Nulstil hverdagen og oplev indre ro

Lige meget hvilken type af ferie du er til, så er det at komme væk fra dagligdagen en god måde at få rusket op i tingene. En tur i det fri, med mobilen på lydløs åbner op for tid til sig selv og andre. Mennesket er af naturen sociale væsener og derfor er det vigtigt at huske at åbne op for de mennesker omkring en. 

Går du og drømmer og den helt store rejse, kan du få hjælp til pengene hos Cashper.

Måske drømmer du om en helt stor verdensomsejling, til verdens fjerne kyster. Eller en tur til Afrika på safari, på jagt efter de store fem savannedyr. Skal du på safari, er din tur nemlig ikke fuldført før du kan krydse de store frem af på listen om dyr som du har set. Til dig som ikke kan regne ud hvilke fem dyr det er, er det naturligvis, løven, leoparden, næsehornet, elefanten og kapbøfflen.