Vælg den rigtige gaming computer

En gaming computer består af rigtig mange komponenter, og det kan være uoverskueligt at vælge den bedste for pengene, derfor er det netop blevet gjort nemmere!

Få overblikket et sted

Der er rigtig mange små forhandlere i Danmark der sælger gaming udstyr, og det kan være svært at danne sig et overblik. Compware har samlet gaming computere fra mange af forhandlerne et sted, så du blot skal tage stilling til dit budget. Det bedste af det hele er at det er gratis.

Det er altid en god ide at sammenligne computere inden du køber dem, fordi der vil ofte være rigtig mange penge at spare. Det er dog altid svært at danne sig et overblik, og finde frem til hvilken forhandler der har den bedste pris, men det er der heldigvis en løsning til.

Det er nemt at komme i gang!

Det er supernemt at komme i gang med at finde den helt rigtige PC til dit behov, det eneste du skal gøre er følgende:

  1. Gå ind på Compwares Gaming PC finder, for at få et overblik over de computere der kan købes fra de forskellige forhandlere.
  2. Vælg et budget. – Du får mest value for the money ved et budget på mellem 6.000-10.000 kr. Hvis du kommer over, betaler du mere for performancen, og hvis du kommer under er delene ikke gode nok til at trække mange spil.
  3. Dernæst kan du vælge hvilken spil kategori du spiller mest. Er det Kompetitiv multiplayer spil, som Fortnite, League of Legends eller andet. Du kan også vælge singleplayer, casual eller krævende multiplayer. Under hver valg kan du se logoer med eksempel på hvilket spil denne kategori repræsentere.

Når du er gået igennem de 3 nemme steps, skal du huske at tage højde for hvor krævende din computerskærm er. Spiller du på en 1920×1080 skærm med få Hz, behøver du ikke en særlig god computer.
Omvendt hvis du spiller på en bedre skærm enten med højere opløsning, eller flere Hz, skal du også vælge computer derefter. Fordi jo større en skærm er, jo mere kræver det af computerens grafikkort.